Påslakan set & överkast

Funderar du på att ge ditt sovrum en makeover? En ny påslakan set är ett enkelt och prisvärt sätt att ändra ditt sovrum inredning. Om du redan har ett täcke eller standard säng omslag, allt du behöver göra är att bläddra igenom vår stora samling av täcken och sängöverkast för att hitta det perfekta alternativet för ditt sovrum. Vad är skillnaden mellan de två? Vår behändiga guide ger dig all information du behöver för att berätta ett påslakan från en tröstare.Detta har vi tagit reda på med hjälpa av påslakan till sängar Påslakan var utformade för att skydda ditt täcke från fläckar, smuts och damm och samtidigt fördubbling som ett bekvämt sätt att lägga till en skvätt stil till ditt sovrum. Påslakan är den perfekta lösningen för plötsliga redecorating whims! I vår butik, kommer du att upptäcka påslakan och andra sängöverkast i varje färg och mönster, vilket gör det enkelt att matcha hjälparen täcka till din nuvarande smak.

Om du är osäker på hur du ska handla för nya påslakan föreslår vi att du filtrerar urvalet efter mönster, grafik eller fasta ämnen. Ditt täcke ska visa upp din personlighet och förbättra atmosfären i rummet. Klassiska randiga duntäcken är det mest mångsidiga valet, perfekt för alla typer av sovrum och gästrum. Populära geometriska mönster för hjälparen täcker inkluderar Chevron och quatrefoil, och kännetecknas ofta av en tvåfärgad färgpalett. Geometriska mönster är stora sovrum inredning bitar eftersom din uppmärksamhet dras direkt till dem när du går in i rummet. Som sådan, denna typ av påslakan är bra för sovrum i behov av en liten pop. På samma sätt, sängöverkast med djärva utskrifter eller andra grafiska element ger karaktär till ett sovrum. Ett ljust blommigt tryck kan ge liv åt rummet medan ett påslakan med racerbilar eller djur passar ett barns sovrum eller tonåring rum.

För de kunder som föredrar en enklare look för sin påslakan färg, föreslår vi att titta igenom våra solida färgalternativ. Oavsett om du är intresserad av mjukare toner eller mörkare toner hittar du täcken och sängöverkast i en färg som matchar. Välj en vit, ljusblå eller rosa Påslakanset om du vill ha en ljusare sovrum utrymme eller för att göra rummet verkar större. Påslakan i dessa färgtoner går bra i hem med kustnära och traditionella dekorer. Vita täcken är särskilt användbara för att göra små sovrum eller studiolägenheter verkar roomier. På motsatta sidan av spektrumet, svart eller grått duntäcken täcker fungerar bra i sovrum som gynnar en modern eller Urban inredning. Känn dig fri att blanda upp färgerna på ditt påslakan som årstiderna förändras också. En mörkbrun eller röd påslakan kan matcha höst-och semesterperioden medan en ljusgrön eller rosa går perfekt med en vårtid känsla. Vår kollektion innehåller också en mängd nautiska täcken som skulle se bra ut i ett Strandhem eller för att göra ditt eget hem som påminner om stranden på sommaren! Eftersom påslakan är lätta att tvätta och förvara, ändra dem för olika helgdagar eller säsonger är en bris!

Förutom färg och mönster, du kommer också att behöva överväga storleken på påslakan som behövs för din säng. Lyckligtvis är detta lätt att handla när vi bär sängöverkast och påslakan för varje storlek säng-Twin, full, drottning, kung, och California King. Att hitta kung täcken eller drottning täcken som passar din personliga estetik har aldrig varit enklare. Om du redan har ett täcke eller tröstare och du är bara ute efter en ny säng omslag, matcha din Sängstorlek till påslakan du önskar och du kommer att vara allt set. Om du är orolig för hur man sätter på ett påslakan, det är ganska enkelt! När din nya påslakan set anländer, Skjut locket över täcket precis som du skulle ett örngott över en kudde. Täcket är sedan bundet, knäppt eller zippade upp runt täcket. Sammantaget är det en enkel process och gör rengöring och redecorating mycket lättare. Använda påslakan är också ett bra sätt att återanvända out-of-Style täcken, eller särskilt när du funderar på att ändra dina sängkläder men inte vill begå heltid till en ny säng set!