Så här konfigurerar du IPTV på Android TV

Du kan ställa in din IPTV ström, komplett med en fullständig elektronisk programguide (EPG om din tjänst stöder det) rätt i Android TV-gränssnittet så att den körs tillsammans med Kodi.

Några anledningar till att du kanske vill konfigurera IPTV på det här sättet är:

Du behöver inte använda Kodi som mellanhand
Ett mer strömlinjeformat och optimerat gränssnitt

För IPTV på Android TV rekommenderar vi appen Perfect Player, som gör att du enkelt kan läsa in din M3U-lista och programguide och är tillförlitlig för streaming och uppspelning.

Så här installerar du appen Perfect Player:

Starta Google Player Store i din Android TV-box med VPN.
Använd sökfältet för att söka efter Perfect Player
Klicka på Installera och tillåt Perfect Player några behörigheter som den ber om.
När det är klart att installera kan du klicka på Öppna för att starta den härifrån eller så hittar du Perfect Player APK i avsnittet Appar till VPN.

Så här konfigurerar och konfigurerar du Perfect Player med din IPTV:

När du startar APK för perfect player ser du en rad ikoner överst. Bläddra över till växelikonen till höger och klicka på den.
Klicka på General.
Välj på Spellista och ange i M3U-URL:en från DIN IPTV-tjänst. Klicka på Nästa när du är klar. Se till att M3U är markerad och klicka sedan på OK.
Klicka på EPG. Klicka på URL-sökvägen och ange i EPG-url:en från DIN IPTV-tjänst. Klicka på Nästa när du är klar. och klicka sedan på OK. Obs: Du kanske vill komma tillbaka och justera “skift”-värdet så att det matchar tidszonen senare köpa bästa VPN.